Kai Berntsens Knaldhårde Hvidevarer ApS

Kai Berntsen fik d. 24. november 1960 næringsbrev som handlende i Torslev kommune, og åbnede i den forbindelse købmandsforretning på Torslev Kær ved Brovst.

Først i tresserne blev de første hvidevarer indkøbt, derved var grundlaget skabt for den hvidevareforretning, der stadig er eksisterende i dag. I september 1987 blev butikken flyttet til Østergade 27 i Brovst, mens den overvejende del af lageret stadig var på Torslev Kær.

Sønnen Ove Berntsen indtrådte i virksomheden, og blev ved Kai Berntsens død i 1998 ene ejer af virksomheden. Samme år blev Kenneth Kristensen leder af afdelingen i Thisted

I januar 2008 solgte Ove Berntsen virksomheden til Kenneth Kristensen, der sammen med familien flyttede ind i huset ved butikken i Brovst. Kenneth Kristensen kan derfor i januar 2018 fejre sit 10 års jubilæum som indehaver.

Butikken i Thisted blev lukket ned i 2012 og alle aktiviteter er herefter samlet i Brovst. Udover butikken i Brovst, drives i dag 2 web butikker: Hvidevareshoppen.dk og Kai-Berntsen.dk. Web handelen udgør en stadig stigende andel af virksomhedens omsætning. Der handles udover hvidevarer overvejende med mindre el-apparater, køkkenudstyr og lamper. Derudover forhandles der i butikken også køkken og badeværelser specialtegnet efter kundernes ønsker. Virksomheden beskæftiger i dag, udover indehaver Kenneth Kristensen, 3 medarbejdere.

Både før og nu sætter vi kunderne i centrum, og vores service er godt kendt i hele Danmark. Vi har stadig i dag både private og erhvervskunder i hele landet.

Kai Berntsens Knaldhårde Hvidevarer ApS
Kai Berntsens Knaldhårde Hvidevarer ApS Østergade 27 9460 Brovst
Tlf.: 98231485
Åbningstider:
mandag - fredag 09:00 - 17:00
lørdag 10:00 - 13:00